Ontdek de woningen in fase 1

Met 47 woningen, ruime tuinen en een parkje in het hart van de wijk, krijgt de buurt een uiterst gevarieerde uitstraling. Dankzij diverse dakkappen en gevelafwerkingen ogen de woningen stuk voor stuk uniek. Verspreid door het plan dragen veranda’s bij aan het vriendelijke en luxe karakter van Waelse Tuin. Dit wordt versterkt door een diversiteit aan baksteenkleuren en houten details, zorgvuldig gekozen door de architect. In de eerste fase komen 18 woningen in verkoop.

Slide
6 Eengezins (schuur)woningen

Op de kop van het plan bevinden zich de eengezins (schuur)woningen met fraaie rieten dakkap.
Deze zes drielaagse woningen, met een breedte van 5,40 meter, zijn beschikbaar als tussen- en hoekwoning, elk met een tuin aan de achterzijde.

De vier tussenwoningen hebben standaard een pergola aan de voorzijde en bieden een woonoppervlakte van ca. 125 m². Een erker aan de zijgevel van één van de hoekwoningen zorgt voor extra licht en ruimte. Woonoppervlakte ca. 150 m². Parkeren op mandelig parkeerterrein.
Koopsomindicatie vanaf ca. € 575.000,- v.o.n.

Slide
2 Levensloopbestendige woningen

In Waelse Tuin is levensloopbestendig wonen mogelijk in een bijzondere tweelaagse twee-onder-een-kapwoning met een ruime tuin, vrijstaande berging en een parkeerplaats in de voortuin.

Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en eetkeuken ook een ruime slaapkamer,
badkamer en zelfs een extra werkkamer. Woonoppervlakte ca. 140 m².
Koopsomindicatie vanaf ca. € 775.000,- v.o.n.

Slide
4 Vrijstaande villa's

De chique en statige vrijstaande villa’s (beukmaat 6m) zijn in fase 1 van het project alle vier georiënteerd op de Poelkade. Deze woningen, elk met standaard ca. 170 m² woonoppervlakte, beschikken aan de zijgevel over een berging die optioneel bij de woonkamer kan worden betrokken.

Drie villa’s hebben een rieten dakkap en één villa keramische dakpannen. Een echt gezinshuis met voor iedereen een eigen (slaap)kamer. Eén villa onderscheidt zich door een extra uitbouw voor nog meer woonruimte (ca. 195 m²).
Parkeren op eigen terrein. Koopsomindicatie vanaf ca. € 1.025.000,- v.o.n.

Slide
6 Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen aan de Poelkade ogen als één imposante villa. Het asymmetrische ontwerp met dwars- of langskap biedt drie woonlagen en standaard ca. 140 of ca. 155 m² woonoppervlakte.

Op de begane grond bevinden zich een woonkeuken, woonkamer en toegang tot de ruime tuin.
Boven zijn vijf slaapkamers mogelijk. Parkeren op eigen terrein.
Koopsomindicatie type B1: vanaf ca. € 765.000,- v.o.n.
Koopsomindicatie type B2 (tuitgevel): vanaf ca. € 835.000,- v.o.n.

previous arrow
next arrow

6 Eengezins (schuur)woningen

Op de kop van het plan bevinden zich de eengezins (schuur)woningen met fraaie rieten dakkap. Deze zes drielaagse woningen, met een breedte van 5,40 meter, zijn beschikbaar als tussen- en hoekwoning, elk met een tuin aan de achterzijde.

De vier tussenwoningen hebben standaard een pergola aan de voorzijde en bieden een woonoppervlakte van ca. 125 m². Een erker aan de zijgevel van één van de hoekwoningen zorgt voor extra licht en ruimte. Woonoppervlakte ca. 150 m². Parkeren op mandelig parkeerterrein.
Koopsomindicatie vanaf ca. € 575.000,- v.o.n.

2 Levensloopbestendige woningen

In Waelse Tuin is levensloopbestendig wonen mogelijk in een bijzondere tweelaagse twee-onder-een-kapwoning met een ruime tuin, vrijstaande berging en een parkeerplaats in de voortuin. Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en eetkeuken ook een ruime slaapkamer, badkamer en zelfs een extra werkkamer. Woonoppervlakte ca. 140 m². Koopsomindicatie vanaf ca. € 775.000,- v.o.n.

4 Vrijstaande woningen

De chique en statige vrijstaande villa’s (beukmaat 6m) zijn in fase 1 van het project alle vier georiënteerd op de Poelkade. Deze woningen, elk met standaard ca. 170 m² woonoppervlakte, beschikken aan de zijgevel over een berging die optioneel bij de woonkamer kan worden betrokken. Drie villa’s hebben een rieten dakkap en één villa keramische dakpannen. Een echt gezinshuis met voor iedereen een eigen (slaap)kamer. Eén villa onderscheidt zich door een extra uitbouw voor nog meer woonruimte (ca. 195 m²). Parkeren op eigen terrein. Koopsomindicatie vanaf ca. € 1.025.000,- v.o.n.

6 Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen aan de Poelkade ogen als één imposante villa. Het asymmetrische ontwerp met dwars- of langskap biedt drie woonlagen en standaard ca. 140 of ca. 155 m² woonoppervlakte. Op de begane grond bevinden zich een woonkeuken, woonkamer en toegang tot de ruime tuin. Boven zijn vijf slaapkamers mogelijk. Parkeren op eigen terrein.
Koopsomindicatie type B1: vanaf ca. € 765.000,- v.o.n.
Koopsomindicatie type B2 (tuitgevel): vanaf ca. € 835.000,- v.o.n.

Planning fase 1

belangstelling
vanaf heden

start verkoop
JUNI 2024

prognose start bouw
begin 2025

Schrijf u in als belangstellende

De ontwerpen voor Waelse Tuin zijn gereed en worden nu verder uitgewerkt. De planning is dat de eerste fase van het project in juni van 2024 in verkoop gaat.

Kortom: Waelse Tuin is uw kans om luxe en kleinschalig te wonen in een groene en duurzame omgeving. Interesse? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is u in te schrijven, vrijblijvend. We houden u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven.

Let op, indien u in aanmerking wilt komen voor een woning in de Waelse Tuin dan dient u ook ingeschreven te zijn in het woningzoekenden systeem van gemeente Westland. Wij zijn hier als ontwikkelaar aan gebonden door de gemeente. Bent u nog niet ingeschreven dan kunt u dat alsnog doen via onderstaande link ter voorbereiding op de verkoop.

Ik ben geïnteresseerd in:

Liever rechtstreeks contact over Waelse Tuin?

Neem dan contact op met de verkopende makelaars. Zij staan u graag te woord! Waelse Tuin is een ontwikkeling van WDevelop uit Den Haag. ONW is de gebiedsontwikkelaar van Waelpolder.

Rijnpoort Makelaars
Heulweg 80, Kwintsheul
Tel. 0174 - 29 46 52

Reichman & Rommelaar
Cornelis de Wittlaan 39, Den Haag
Tel. 070 - 354 66 00