Welke woning(en) kiest u?

Via deze handige tool kunt u met de cursor klikken op de woning van uw voorkeur en kennismaken met de bouwnummers en koopsomindicaties. En dat niet alleen, u kunt ook de sfeerplattegronden bekijken, die u desgewenst kunt downloaden, Onderin deze pagina zijn uw eerder aan ons opgegeven gegevens reeds ingevuld m.u.v. de top-3 voorkeur.

Graag vragen we u deze in te vullen en op de verzendknop te drukken. U (her)bevestigt daarmee uw belangstelling voor een woning in Waelse Tuin en ontvangt automatisch een uitnodiging voor de start verkoop.

Slide
6 Eengezins (schuur)woningen

Op de kop van het plan bevinden zich de eengezins (schuur)woningen met fraaie rieten dakkap.
Deze zes drielaagse woningen, met een breedte van 5,40 meter, zijn beschikbaar als tussen- en hoekwoning, elk met een tuin aan de achterzijde.

De vier tussenwoningen hebben standaard een pergola aan de voorzijde en bieden een woonoppervlakte van ca. 125 m². Een erker aan de zijgevel van één van de hoekwoningen zorgt voor extra licht en ruimte. Woonoppervlakte ca. 150 m². Parkeren op mandelig parkeerterrein.
Koopsomindicatie vanaf ca. € 575.000,- v.o.n.

Slide
2 Levensloopbestendige woningen

In Waelse Tuin is levensloopbestendig wonen mogelijk in een bijzondere tweelaagse twee-onder-een-kapwoning met een ruime tuin, vrijstaande berging en een parkeerplaats in de voortuin.

Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en eetkeuken ook een ruime slaapkamer,
badkamer en zelfs een extra werkkamer. Woonoppervlakte ca. 140 m².
Koopsomindicatie vanaf ca. € 775.000,- v.o.n.

Slide
4 Vrijstaande villa's

De chique en statige vrijstaande villa’s (beukmaat 6m) zijn in fase 1 van het project alle vier georiënteerd op de Poelkade. Deze woningen, elk met standaard ca. 170 m² woonoppervlakte, beschikken aan de zijgevel over een berging die optioneel bij de woonkamer kan worden betrokken.

Drie villa’s hebben een rieten dakkap en één villa keramische dakpannen. Een echt gezinshuis met voor iedereen een eigen (slaap)kamer. Eén villa onderscheidt zich door een extra uitbouw voor nog meer woonruimte (ca. 195 m²).
Parkeren op eigen terrein. Koopsomindicatie vanaf ca. € 1.025.000,- v.o.n.

Slide
6 Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen aan de Poelkade ogen als één imposante villa. Het asymmetrische ontwerp met dwars- of langskap biedt drie woonlagen en standaard ca. 140 of ca. 155 m² woonoppervlakte.

Op de begane grond bevinden zich een woonkeuken, woonkamer en toegang tot de ruime tuin.
Boven zijn vijf slaapkamers mogelijk. Parkeren op eigen terrein.
Koopsomindicatie type B1: vanaf ca. € 765.000,- v.o.n.
Koopsomindicatie type B2 (tuitgevel): vanaf ca. € 835.000,- v.o.n.

previous arrow
next arrow

6 Eengezins (schuur)woningen

Op de kop van het plan bevinden zich de eengezins (schuur)woningen met fraaie rieten dakkap. Deze zes drielaagse woningen, met een breedte van 5,40 meter, zijn beschikbaar als tussen- en hoekwoning, elk met een tuin aan de achterzijde.

De vier tussenwoningen hebben standaard een pergola aan de voorzijde en bieden een woonoppervlakte van ca. 125 m². Een erker aan de zijgevel van één van de hoekwoningen zorgt voor extra licht en ruimte. Woonoppervlakte ca. 150 m². Parkeren op mandelig parkeerterrein.
Koopsomindicatie vanaf ca. € 575.000,- v.o.n.

2 Levensloopbestendige woningen

In Waelse Tuin is levensloopbestendig wonen mogelijk in een bijzondere tweelaagse twee-onder-een-kapwoning met een ruime tuin, vrijstaande berging en een parkeerplaats in de voortuin. Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en eetkeuken ook een ruime slaapkamer, badkamer en zelfs een extra werkkamer. Woonoppervlakte ca. 140 m². Koopsomindicatie vanaf ca. € 775.000,- v.o.n.

4 Vrijstaande woningen

De chique en statige vrijstaande villa’s (beukmaat 6m) zijn in fase 1 van het project alle vier georiënteerd op de Poelkade. Deze woningen, elk met standaard ca. 170 m² woonoppervlakte, beschikken aan de zijgevel over een berging die optioneel bij de woonkamer kan worden betrokken. Drie villa’s hebben een rieten dakkap en één villa keramische dakpannen. Een echt gezinshuis met voor iedereen een eigen (slaap)kamer. Eén villa onderscheidt zich door een extra uitbouw voor nog meer woonruimte (ca. 195 m²). Parkeren op eigen terrein. Koopsomindicatie vanaf ca. € 1.025.000,- v.o.n.

6 Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen aan de Poelkade ogen als één imposante villa. Het asymmetrische ontwerp met dwars- of langskap biedt drie woonlagen en standaard ca. 140 of ca. 155 m² woonoppervlakte. Op de begane grond bevinden zich een woonkeuken, woonkamer en toegang tot de ruime tuin. Boven zijn vijf slaapkamers mogelijk. Parkeren op eigen terrein.
Koopsomindicatie type B1: vanaf ca. € 765.000,- v.o.n.
Koopsomindicatie type B2 (tuitgevel): vanaf ca. € 835.000,- v.o.n.

Planning fase 1

belangstelling
vanaf heden

start verkoop
JUNI 2024

prognose start bouw
begin 2025

Interesse of (her)bevestiging van uw belangstelling?

De eerste fase van het project gaat zaterdag 29 juni 2024 in verkoop.

Kortom: Waelse Tuin is uw kans om luxe en kleinschalig te wonen in een groene en duurzame omgeving. Interesse? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is u in te schrijven, vrijblijvend. Vanaf 24 mei is het mogelijk om een top-3 te maken van uw persoonlijke ‘favorieten’.

We houden u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven.

Let op, indien u in aanmerking wilt komen voor een woning in de Waelse Tuin dan dient u ook ingeschreven te zijn in het woningzoekenden systeem van gemeente Westland. Wij zijn hier als ontwikkelaar aan gebonden door de gemeente. Bent u nog niet ingeschreven dan kunt u dat alsnog doen via onderstaande link ter voorbereiding op de verkoop.

Liever rechtstreeks contact over Waelse Tuin?

Neem dan contact op met de verkopende makelaars. Zij staan u graag te woord! Waelse Tuin is een ontwikkeling van WDevelop uit Den Haag. ONW is de gebiedsontwikkelaar van Waelpolder.

Rijnpoort Makelaars
Heulweg 80, Kwintsheul
Tel. 0174 - 29 46 52
nieuwbouw@rijnpoort.nl

Reichman & Rommelaar
Cornelis de Wittlaan 39, Den Haag
Tel. 070 - 354 66 00
nieuwbouw@reichmanenrommelaar.nl